Saturday, July 5, 2014

We moeten de schaamte weer invoeren als deel van de politiek

Er zijn structureel politiek zaken mis aan het gaan in Nederland.

Ik heb besloten deze specifieke (al langere tijd bestaande) blogspot om weerstand te bieden aan de voorschreidende degeneratie van de Nederlandse verzorgingstaat. De Nederlandse overheid maakt misbruik van de zwakte van een specifieke groep in de samenleving, en gebruikt hierin aanzienlijk overheids-geweld.

Dit is onacceptabel en onbeschaafd.

Mijn eerste interesse om te onderzoeken is bijstand, en het regerings beleid om bijstandsgerechtigden te dwingen om werk te accepteren waarvoor ze niet worden betaald. Het wordt in toenemende mate als "acceptabel" gezien om mensen afschuwelijk werk te laten doen. Als deze mensen dit aangeboden werk niet doen, dan worden ze gestraft met een deel of gehele korting op hun uitkering, of erger.

Ik speculeer dat dit proces mensen beschadigd op een manier die niet omkeerbaar is. Dit is ook een proces van politieke- en samenlevingsverloedering dat niet gemakkelijk om te keren is. Uiteindelijk zal een steeds groter deel van de samenleving het slachtoffer worden van dit soort beleid.

Ik ga proberen dit te onderzoeken en aan te klagen, met name in de stad waar ik woonachtig ben - 's Gravenhage. Ik zal samenwerken met Frank Vangisteren, een veel geziene bezoeker bij de Haagse Tonka Radio,  de Amsterdamse Bijstandsbond en de Leidse Doorbraak.

Ik verzamel publicaties op Facebook en ik zal op deze Scoop meer algemeen links verzamelen. Ik overweeg ook om me te gaan uitspreken in een Youtube kanaal, wanneer ik het idee heb dat dat gaat als concept gaat werken.

Ik ben actief in het promoten van het idee van een "Basis-Inkomen" (Wederom; scoop).

In mijn andere leven schrijf ik voor de IEET, Zero State, Singularity Network en andere. Ik ben actief Transhumanist, Singularitarian, GenderConformist. Ik ben lid van de Vereniging basisinkomen en Atheisten Nederland, was kort actief in de Socialistische Partij en de Piraten-Partij.  Ik ben betrokken bij de publiciteits-initiatieven rond SENS en ben uitgesproken kritisch op de Amerikaanse Overheid.  Er is meer, maar dat komt later.

No comments: